Tandsteen verwijderen

De nieuwe AIR-FLOW MASTER PIEZON - SUB- EN SUPRAGINGIVALE AIR-FLOW TECHNIEKEN EN SCALING gecombineerd in één unit. Ontwikkeld door de nr. 1 in preventie en mondhygiëne.

De sub- en supragingivale of ook wel de Air Flow en Perio Flow technieken van de AIR-FLOW MASTER in combinatie met de scalers van de PIEZON MASTER 700. De optelsom van deze behandelmethoden heeft geresulteerd in de AIR-FLOW MASTER PIEZON, de nieuwe uitvinding van de bedenker van de ORIGINELE PIEZON METHODE.

PIEZON NO PAIN

Zichtbaar pijnloos voor patiënten en extra zacht voor het gingivale epitheel. Kortom maximaal patiëntencomfort, een absolute meerwaarde, bedacht door de bedenker van de state-of-the-art Originele Piezon Methode. Met bovendien het unieke gladde worteloppervlake als resultaat.

Deze extra voordelen zijn het resultaat van de lineair oscillerende bewegingen (exact afgestemd op het tandoppervlak) van het vernIeuwde Piezon LED-handstuk in combinatie met de originele EMS SWISS INSTRUMENTS. Zwitserse precisie gecombineerd met intelligente i.Piezon technologie.

AIR-FLOW KILLS BIOFILM

Het verwijderen van de kwaadaardige biofilm tot op de bodem van diepe pockets is de essentie van de ORIGINELE PERIO FLOW METHODE. Het reduceren van subgingivale bacteriën voorkomt tandverlies (parodontitis) en eventueel het verlies van implantaten (peri-implan- titis). De constante uitstroom van het AIR-FLOW poeder gemengd met water voorkomt zwelling van het zachte weefsel. Zwelling wordt zelfs voorkomen dankzij de Perio Flow nozzle, waarbij de reiniging dieper gaat dan bij een reguliere behandeling het geval is.

Bij de supra gingivale reiniging gaat er niets boven de ongeëvenaarde werking van de ORIGINELE AIR- FLOW METHODE. Effectief, snel, betrouwbaar en ontspannen behandelen zonder beschadiging van het ligament of tandoppervlak. Dit alles dankzij de subtiele toepassing van biokinetische energie.

Met de AIR–FLOW Master Piezon heb je alles in huis, van diagnose, initiële behandeling tot en met de recall. De professionals op het vlak van preventie zijn bij deze van harte uitgenodigd om het aan den lijve te ondervinden.